Care sunt străzile din Bucureşti cu restricţii sau devieri de trafic

Poliţiştii rutieri avertizează că sunt defecte semafoarele de la Pod Eroilor, Pod Grozăveşti şi Baba Novac - Câmpia Libertăţii.

Care sunt străzile din Bucureşti cu restricţii sau devieri de trafic Care sunt străzile din Bucureşti cu restricţii sau devieri de trafic

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 10 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane rănite uşor şi 2 persoane rănite grav, transmite Briagada Rutieră a Inspectoratului General al Poliţiei Românie (IGPR), într-un comunicat remis luni MEDIAFAX.

Poliţiştii rutieri avertizează că sunt defecte semafoarele de la Pod Eroilor, Pod Grozăveşti şi Baba Novac - Câmpia Libertăţii.

De asemenea, traficul este deviat sau restricţionat parţial, ca urmare a lucrărilor la infrastructura rutieră pe următoarele străzi sau tronsoane:

- Şos. Pantelimon - Cora;
- Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar;
- Drumul Taberei – Str. Braşov;
- Drumul Taberei – Str. Sibiu;
- Drumul Taberei – Str. Romancierilor;
- Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăriei;
- Spl. Independenţei, mai multe puncte de lucru;
- Sos. Virtuţii – zona Lukoil;
- Str. Fabrica de Glucoză – lucrări de supralărgire;
- Bd. Decebal, tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Piaţa Muncii;
- breteaua care face legătura între Calea Griviţei şi Podul Grant, pe sensul Str. Turda – Calea Crângaşi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.