Care vor fi maşinile exceptate de la plata vinietei pentru Bucureşti

Proiectul a fost pus în dezbatere publică de Primăria Capitalei.

Care vor fi maşinile exceptate de la plata vinietei pentru Bucureşti Care vor fi maşinile exceptate de la plata vinietei pentru Bucureşti

Primarul general a anunţat un proiect prin care, de la 1 ianuarie 2020, maşinile care nu sunt înmatriculate în Bucureşti sau Ilfov vor putea intra în Capitală doar după plata unei viniete. Maşinile sub Euro 3, indiferent unde sunt înmatriculate, nu vor avea acces în centrul Capitalei.

Există însă şi câteva maşini care vor fi exceptate de la plata rovinietei, între care cele ale serviciilor de urgenţă, ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, ale Societăţii Transport Bucureşti, cele adaptate special pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi autovehicule aparţinând Patriarhiei Române.

În legătură cu maşinile care aparţin Patriarhiei, este vorba de cele care sunt folosite pentru activităţile sociale ale centrelor care îngrijesc copiii sau bătrânii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.