Ce maşină are iubitul Simonei Halep - GALERIE FOTO

Preţul acestui model începe de la 50.700 de euro.

Ce maşină are iubitul Simonei Halep - GALERIE FOTO Ce maşină are iubitul Simonei Halep - GALERIE FOTO

După prezentarea trofeului câştigat la Wimbledon în cadrul unui eveniment la Arena Naţională, Simona Halep a participat la o cină cu familia. La restaurant a fost transportată de iubitul ei Toni Iuruc cu un Mercedes-Benz E 200 4MATIC Coupé. 

Preţul acestui model începe de la 50.700 de euro. Maşina are un motor pe benzină cu o putere de 145 kW (197 CP), conectat la o transmisie automata 9G-TRONIC cu 9 rapoarte. Modelul are nevoie de 7,8 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.