Ce plănuieşte Fiat Chrysler: un Charger cu platformă de Alfa şi un Jeep supersportiv

În cadrul unei întâlniri desfăşurate cu uşile închise, oficialii companiei Fiat Chrysler Automobiles (FCA) le-au arătat reprezentanţilor dealerilor ce maşini o să ajungă în showroomurile lor în următoarele luni.

Ce plănuieşte Fiat Chrysler: un Charger cu platformă de Alfa şi un Jeep supersportiv Ce plănuieşte Fiat Chrysler: un Charger cu platformă de Alfa şi un Jeep supersportiv

Fiat Chrysler Automobile (FCA), compania care deţine mărcile Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge şi Jeep, a prezentat modelele care vor ajunge în următoarele luni în showroomurile dealerilor din America şi Europa, scrie Automotive News.

Potrivit sursei, Dodge pregăteşte o nouă generaţie a modelului Charger, care va folosi, de data aceasta, platforma care se află la baza noii Alfa Romeo Giulia. Totodată, americanii plănuiesc şi o variantă decapotabilă, denumită Barracuda.

Întâlnirea oficialilor FCA cu dealerii s-a desfăşurat cu uşile închise, iar presa nu a avut acces, însă din relatările celor prezenţi reiese că noul Dodge Charger va semăna cu un concept creat în 1999.

Dealerii prezenţi au spus că viitorul Charger cu platformă Alfa va arăta, mai mult sau mai puţin, aşa

Planurile companiei conduse de Sergio Marchionne includ şi un Jeep Grand Cherokee SRT Track Hawk, adică un SUV supersportiv ce va fi pus în mişcare de acelaşi motor V8 de 6,2 litri cu compresor mecanic folosit pe modelele Hellcat.

Totodată, dealerii au văzut imagini cu noua generaţie Wrangler, precum şi cu un SUV Alfa Romeo care are la bază aceeaşi platformă flexibilă folosită de nouă Giulia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.