Ce schimbări pregăteşte Dacia pentru patru modele ale sale

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris Dacia pregăteşte o restilizare a modelelor...

Ce schimbări pregăteşte Dacia pentru patru modele ale sale Ce schimbări pregăteşte Dacia pentru patru modele ale sale

 


Cu ocazia Salonului Auto de la Paris Dacia pregăteşte o restilizare a modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV. Schimbările vor miza în egală măsură pe design, confort şi tehnologie. În plus, ediţia din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienţii mărcii un nou an record în termen de vânzări.

Modificările pe partea de design, vor include redesenarea părţii frontale ce le va oferi celor patru modele un aer de familie mai accentuat. Bara de protecţie, calandrul şi proiectoarele de ceata reuşesc să reafirme robusteţea atât de apreciată de către clienţii acestor autovehicule.


 


Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat şi mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în acelaşi spirit al modernităţii şi al atenţiei pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al şoferului şi pasagerilor : echipamente, tapiţerie, ergonomie, spaţii de depozitare.

În concluzie, veţi putea descoperi la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evoluţiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât şi la interior sau în materie de motorizări.

Toate acestea vă vor fi prezentate cu ocazia conferinţei de presă din ziua de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia (hall 1).


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.