Cea mai bună anvelopă all-season din 2018

S-a stabilit care este de cea mai bună anvelopă all-season din 2018

Cea mai bună anvelopă all-season din 2018 Cea mai bună anvelopă all-season din 2018

Cel mai mare club automobilistic din Germania şi Europa (ADAC) şi publicaţia germană Auto Bild au stabilit care este de cea mai bună anvelopă all-season. Astfel, pentru al doile an consecutiv, anvelopa de la Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 a depăşit competitori pentru titlul de cea mai bună anvelopă All-Season.

Vector 4Seasons Gen-2 a impresionat prin capacităţile sale all season, precizie bună a direcţiei, performanţă la acvaplanare, confort, kilometraj excelent şi manipularea dinamică, atât pe suprafeţe umede, cât şi pe cele acoperite de zăpadă.

Aceeaşi revistă germană a numit Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-13 „exemplară”, după ce anvelopa a cucerit primul loc al topului alături de un alt model în testul pentru anvelope de iarnă pentru vehicule SUV/4x4.

Testată pe un Audi Q5 pe dimensiunea 235/60/R18, UltraGrip Performance SUV Gen-1 a fost apreciată pentru manevrabilitatea excelentă în toate condiţiile meteo, răspuns bun în viraje şi distanţă scurtă de frânare, primind punctaje maxime pentru manevrabilitate pe teren umed şi frânare pe zăpadă.

Anvelopa UltraGrip 9 de la Goodyear a fost, de asemenea, premiată cu locul întâi, pe dimensiunea 205/55 R16 , în cadrul testului anual pentru anvelope de iarnă, ADAC/TCS/ÖAMTC. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.