Cea mai bună reclamă gratuită pentru Duster o face... Porsche Macan

Titulatura de SUV nu trebuie confundată cu offroader, mai ales dacă vorbim de SUV-uri sportive. Iar imaginea de faţă vorbeşte de la sine.

Cea mai bună reclamă gratuită pentru Duster o face... Porsche Macan Cea mai bună reclamă gratuită pentru Duster o face... Porsche Macan

Porsche Macan este testat în aceste zile de presa internaţională în Maroc - acolo unde este prezent şi redactorul-şef ProMotor, Adrian Mihălţianu, de la care veţi afla în curând cum se conduce noul Macan.

Întâmplător sau nu, lansarea de presă a Daciei Duster a avut loc în 2010 tot în Maroc, în ultimii patru ani modelul românesc devenind o maşină bine vândută, aptitudinile sale offroad fiind perfecte pentru infrastructura foarte slabă.

Ei bine, iată că acum cel mai ieftin SUV compact (şi cel mai capabil în offroad) se întâlneşte cu unul dintre cele mai scumpe SUV-uri compacte (şi cel mai sportiv, se pare) într-o ipostază... inedită.

După prima imagine, cine mai crede că SUV-ul sportiv a trecut fără probleme pe-acolo?!

Poza a fost surprinsă de Gavin Green, jurnalist Car Magazine, care a eşuat în tentativa de a trece peste nişte obstacole cu Macan-ul de test, însă a fost salvat de un Duster. Mesajul lui pe twitter: ”Porsche Macan blocat în offroad în Maroc. Dacia Duster venită pentru a-l salva”.

Suntem curioşi dacă departamentul de marketing Dacia va specula acest moment, care e una dintre rarele ocazii în care poţi beneficia de reclamă gratuită. Chiar dacă, ulterior, jurnalistul britanic a revenit cu un alt post pe twitter, în care declara că Macan a reuşit, până la urmă, să depăşească obstacolul fără intervenţia Duster-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.