Cele mai furate maşini din România - GALERIE FOTO

Cele mai furate mărci auto din România sunt, în general, şi cele mai ...

Cele mai furate maşini din România - GALERIE FOTO Cele mai furate maşini din România - GALERIE FOTO

 


 

Cele mai furate mărci auto din România sunt, în general, şi cele mai populare printre clienţii români, topul celor mai furate mărci fiind destul de similar celui cu cele mai vâdute mărci. Dar există şi excepţii, pentru că anumite mărci de volum sunt furate foarte rar, pe când anumite mărci premium sunt deosebit de căutate de către hoţii de maşini.

Atunci când cumperi o maşină, ar trebui să ţii cont de faptul că anumite mărci sunt evitate de hoţi. Printre ele, Citroen, Peugeot, Fiat - aici nu avem nicio surpriză, pentru că sunt evitate (pe drept, pe nedrept) şi de clienţi. Dar avem şi mărci precum Skoda, Kia, Hyundai în zona de volum, care nu sunt furate nici pe departe precum Volksvagen, Opel sau Ford. În zona premium avem Volvo, care este o maşină sigură şi din acest punct de vedere - nu e dorită de către hoţi.

În ceea ce priveşte maşinile care au fost furate în ultimul an în România, un articol publicat de site-ul Wall-street.ro ne prezintă care sunt cifrele, dar şi preferinţele hoţilor în materie de autovehicule. Conform acestora , anul trecut s-au furat 1.668 de autovehicule, majoritatea fiind maşini Dacia. Iată un top 5 al celor mai furate autovehicule: 

1. Dacia - 326 de unităţi;

(imaginile sunt cu rol de ilustraţie)

 

2. Volkswagen - 114 de unităţi;

(imaginile sunt cu rol de ilustraţie)

 

3. BMW - 97 de unităţi;

(imaginile sunt cu rol de ilustraţie)

 

4. Opel - 67 de unităţi;

(imaginile sunt cu rol de ilustraţie)

 

5. Mercedes - 65 de unităţi.

(imaginile sunt cu rol de ilustraţie)


 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.