Changfeng Qi Ling CP1A

Iată că mai sunt doar două zile până la deschiderea Salonului Auto de la Beijing, iar premierele producătorilor locali sunt tot mai prezente. Și în minte vine o întrebare: acum pe cine au mai copiat?

Changfeng Qi Ling CP1A Changfeng Qi Ling CP1A
Ei bine, de data aceasta victima pare să fie Subaru Impreza, noul model chinezesc aducând aminte cel puțin în partea frontală de puternica japoneză cu sufixul STI. Cu nume de cod CP1A, modelul se va lansa la Salonul Auto din Beijing, unde vom afla numele definitiv, dar și mai multe detalii cu privire la partea tehnică.

La acest capitol știm doar că inginerii chinezi nu s-au mai chinuit să copieze o Impreza STI, oferind doar un motor decent în 4 cilindri de 1,8 litri. Că doar designul este cel mai ușor de copiat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.