Chemare în service

BMW cheamă în service aproape 30.000 de modele din seriile 5,6 şi X5 pentru o remediere a unor probleme la computerul central ce pot duce la oprirea motorului în mers.

Chemare în service Chemare în service
29250 de posesori de BMW vor primi în viitorul apropiat o scrisoare acasă pentru a fi rugaţi a se prezenta la service cu scopul de a fi remediată o defecţiune de proiectare. Modele afectate sunt 550i, 650i produse în 2006 şi 2007 şi X5-urile 4,8i de anul acesta.

Potrivit celor de la NHTSA, în condiţii de temperaturi sub zero grade combinate cu umiditate scăzută este posibilă apariţia unei sarcini electrostatice pe conductele de combustibil. În cazul apariţiei acesteia se poate ca departamentul de control al motorului V8 să fie afectat şi să ducă la oprirea motorului în mers, un eveniment nedorit de nimeni. Rechemarea va începe din această lună şi rezolvarea va consta în ataşarea a două cabluri de masă în comportimentul motor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.