Chevrolet a creat un sistem de răcire cu aer condiţionat, pentru smartphoneul tău

Chevrolet este producătorul auto care se gândeşte la telefonul tău la fel de des pe cât o faci tu. Aşa că a venit cu o soluţie de a-ţi ţine telefonul deştept la rece.

Tehnologia încărcării telefoanelor prin intermediul wirelessului are şi ea dezavantajele ei. Una dintre ele este aceea că, pe lângă faptul că procesează din greu rutele GPS ca să ţi-o sugereze pe cea mai bună, sau că conlucrează cu maşina ca să-ţi ofere muzica pe care ţi-o doreşti, trebuie să se supună şi efortului de a se reîncărca. Asta duce la supraîncălzirea telefonului, care rezultă în uzura prematură şi chiar în defectarea sa. 

Chevrolet a venit cu o idee pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă: reproiectarea sistemului de răcire prin aer condiţionat în aşa fel încât să sufle şi peste suportul de încărcare. Astfel, atunci când îţi pui telefonul la încărcat, va primi aer condiţionat la discreţie şi se va menţine la o temperatură decentă, indiferent de cât de cald este afară şi/sau în maşină. 

Active Phone Cooling - cum este botezată soluţia - va fi disponibil pe modelele Volt şi Cruze care vor fi echipate cu tehnologia de încărcare wireless.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.