Hot  Cinci Logan-uri de Poliţie s-au ciocnit între ele

Cinci maşini de poliţie Dacia Logan MCV, dotate cu radare invizibile, s-au ciocnit pe A1 în timp ce se îndreptau spre Maramureş.

Cinci Logan-uri de Poliţie s-au ciocnit între ele Cinci Logan-uri de Poliţie s-au ciocnit între ele

Poliţiştii de la Circulaţie au căzut victima propriei strategii de folosire a radarelor invizibile. Cinci maşini noi de poliţie echipate cu radarele "invizibile" au intrat în coliziune pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în timp ce se îndreptau spre Maramureş, informează Gândul.info.

Cele 9 maşini de poliţie mergeau în coloană, destul de aproape una de alta. Însă o restricţie de viteză a făcut prima maşină să pună o frână puternică, ceea ce a dus la coliziunea a cinci dintre maşini. Trei dintre cele cinci maşini avariate au fost atât de "şifonate", încât nu şi-au mai continuat restul călătoriei.

Pentru doi dintre poliţiştii "vitezomani", deznodământul a fost... amendă plus două puncte penalizare.

Citeşte mai multe despre această întâmplare pe gândul. info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.