Cine e de acord să stea în trafic bară la bară pentru o prostioară?

Autor: Alexandru Banu 29 nov. 2017 Știri auto

Nu ştim cum de noi suntem cu spitalele-ntr-un picior, cu educaţia în groapă şi totuşi avem bani de prostii. Blocurile aşteaptă să cadă la primul cutremur, Capitala e plină de gândaci mutanţi şi de şobolani, nu avem bani să le facem pe toate, dar avem de cheltuit pe beculeţe şi chioşcuri cu vin fiert şi cârnaţi nemţeşti de Ziua României. Începând din 1 decembrie, pentru că nebunia ţine până pe 1 ianuarie. Drumul dintre I.C. Bărătianu şi Piaţa Constituţiei, cu tot cu cele două bretele adiacente va fi închis pentru Târgul De Crăciun.

Nu spunem că nu e frumos să ai un târg cu alb, roşu şi albastru, ca să fie toată lumea fericită. Cu beculeţe şi turtă dulce, clopoţei din ceramică şi colaci secuieşti. Dar asta ar fi bine să se întâmple când ai rezolvate nişte probleme în a şaptea capitală europeană din UE, ca dimensiune. Când o să faci o nenorocire în trafic pentru că blochezi o arteră care deschide zone foarte importante din Bucureşti, aia e crimă cu premeditare. Noi ne facem treaba şi vă anunţăm conform comunicatului oficial când ar fi mai bine să vă lăsaţi maşinile acasă şi să nu vă proramaţi drumuri care mai pot aştepta.

„În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 01 – 27.12.2017, va avea loc un eveniment cultural-artistic cu ocazia sărbătorilor de iarnă «Târgul de Crăciun». Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier în zilele de 2, 3, 6, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22-27 decembrie 2017, între orele 17.00 – 23.00 pe Bulevardul Unirii, perimetrul cuprins între Bulevardul I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia)”, potrivit sursei citate.

De asemenea, pe 1 decembrie, se va închide traficul rutier pe acelaşi segment de drum, între orele 16.00 – 23.30, în aceleaşi condiţii.

În acest context, se vor amplasa două treceri pentru pietoni temporare, în perioada 30 noiembrie 2017 – 01 ianuarie 2018, în zona Pieţei Constituţiei şi anume pe breteaua dinspre Calea 13 Septembrie în zona Ministerului Mediului, iar cealaltă pe breteaua dinspre Bulevardul Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanţe, precizează reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Autor Alexandru Banu

Sursă Mediafax.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide