Citroën C-Elysee

Citroen a prezentat la Pekin, un nou model, C-Elysee. Având la bază modelul Elysee, prezentând numeroase evoluţii în ceea ce priveşte stilul, calitatea şi tehnologia.

Citroën C-Elysee Citroën C-Elysee
C-Elysee vine în completarea gamei de vehicule produse în China de Dong Feng Peugeot Citroen Automobiles (DPCA) fiind compusă din: C2, Fukang, Xsara Picasso şi C-Triomphe. Acestor modele li se alătura şi C4 coupé, C5 berlina, C6, produse şi importate din Europa.

Noul model păstrează imaginea de marcă Citroen, încadrându-se în categoria ultimelor realizări ale mărcii. Modificările şi îmbunătăţirile aduse lui C-Elysee sunt în număr de 300, toate având un singur scop: satisfacearea clienţilor din toate punctele de vedere.

C-Elysee prezintă o parte frontală cu un design nou, în linia ultimelor creaţii ale mărcii. Jantele noi şi stopurile tridimensionale completează lista principalelor evoluţii în termeni de stil. În ceea ce priveşte habitaclul, se remarcă noile scaune faţă şi finisajele în culori deschise.  Pentru început maşina va fi disponibilă cu un singur propulsor 1,6 litri şi 110 CP, dar va oferii trei nivele de echipare, lansarea pentru publicul larg se va face în cadrul Salonului Auto de la Beijing 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.