Citroen dă lecţii de conducere defensivă celor de la Arsenal

Citroen, furnizorul oficial de maşini al clubului de fotbal Arsenal Londra, a iniţiat un program avansat de conducere defensivă pentru a-i invăţa pe tinerii jucători ai clubului cum să conducă în siguranţă pe drumurile publice.

Citroen dă lecţii de conducere defensivă celor de la Arsenal Citroen dă lecţii de conducere defensivă celor de la Arsenal

Din punct de vedere statistic, tinerii cu vârsta cuprinsă între 17 şi 24 de ani reprezintă 9% dintre cei care au permis de conducere în Marea Britanie şi sunt responsabili de 25% din totalul accidentelor mortale sau soldate cu răni grave.


Pentru programul "How To Take Corners", Citroen UK s-a asociat cu Institute of Advanced Motorist (IAM Drive & Survive), o asociaţie responsabilă cu prevenirea accidentelor în trafic, şi l-a cooptat pe Neil Banfield, antrenorul echipei de rezerve a clubului Arsenal, pentru a dezvolta un program de conducere defensivă pentru ca jucatorii echipei să fie mai în siguranţă la volan. "Jucătorii se antrenează foarte mult pentru a face faţă unui meci pe teren. Prin colaborarea cu Citroen, vrem să ne asigurăm că se pregătesc la fel de bine pentru a face faţă atunci când se urca la volanul unei maşini. Pe terenul de fotbal este crucial să ai atenţie distributivă şi, prin acest program, încercăm să-i facem să se comporte la fel şi în trafic. Sunt sigur că acest lucru le va fi de mare folos şi vor fi mult mai în siguranţă la volan", a spus Banfield.


Echipa de rezerve, incluzându-i aici şi pe Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong şi Wojciech Szczesny au participat la cursurile iniţiate de Citroën şi IAM Drive & Survive la volanul noului model Citroën DS3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.