Coloană de maşini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui

O coloană de maşini de câţiva kilometri s-a format în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanţa, după ce câteva dale din beton s-au ridicat la kilometrul 14.

Coloană de maşini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui Coloană de maşini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui

O coloană de maşini de câţiva kilometri s-a format în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanţa, după ce câteva dale din beton s-au ridicat la kilometrul 14.

CNAIR a intervenit, iar problema a fost rezolvată în jurul orei 11.

Compania naţională a emis următorul comunicat:

"A fost reluată circulaţia pe ambele benzi ale Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa!

Echipele DRDP Bucureşti au intervenit astăzi de urgenţă pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa al Autostrăzii Soarelui la km 14+300, pentru remedierea unei denivelări a structurii rutiere.

Lucrările s-au încheiat, iar restricţiile au fost ridicate.

Precizăm că porţiunea cuprinsă între km 12 +000 şi km 36+000 a Autostrăzii Soarelui (A2) este construită din plăci de beton, care, pe timp de vară, pot suferi modificări din cauza căldurii. Din acest motiv pe sectorul în cauză a fost instituită o restricţie de viteza de 80 km/h.

Vă asigurăm că echipele CNAIR monitorizează permanent acest sector de autostradă şi intervin de urgenţă ori de cate ori situaţia o impune."

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.