Concurs cu QR-Codes pentru noul Mercedes-Benz A-Class

Cei de la Mercedes-Benz apelează la publicul tânăr, camuflând noul A-Class, care va debuta la Salonul Auto Geneva 2012, într-un mod original: prin coduri QR. Vedeţi în continuare despre ce este vorba.

Noua compactă premium a nemţilor a fost deja prefigurată prin apetisantul concept Mercedes-Benz A-Class, prezentat la Shanghai 2011, iar modelul de serie A-Class urmează să debuteze în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2012.

Noul Mercedes-Benz A-Class camuflat cu QR-Codes de pe tare.ro

Până atunci, însă, departamentul de marketing s-a gândit să-i facă mai curioşi pe cei interesaţi, în principal pe cei tineri, propunându-le, ce altceva, o aplicaţie pentru smartphone-uri. Mai mult decât atât, Mecedes-Benz dă startul unui concurs inedit: mai multe modele A-Class camuflate vor fi puse în circulaţie în Germania, câştigâtorul urmând a primi o excursie specială la Geneva 2012, la standul Mercedes-Benz.

Găselniţa concursului constă în faptul că maşinile sunt camuflate în... QR-Codes - o dată fotografiat un astfel de cod şi introdusă imaginea în aplicaţia specială, utilizatorul este direcţionat spre pagini web speciale, parte a acestui concurs, care va demara chiar din februarie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.