Salonul Auto Geneva 2012 - 82nd Geneva Motor Show

În această primăvară, între 8 şi 18 martie, va avea loc primul mare salon european din 2012: Salonul Auto Geneva 2012. Un motorshow care anunţă multe premiere, dar şi un mare accent pe partea de ecologie auto.

Salonul Auto Geneva 2012 - 82nd Geneva Motor Show Salonul Auto Geneva 2012 - 82nd Geneva Motor Show

În afara lui Saab, care a intrat recent în faliment, toţi producătorii auto cunoscuţi, dar şi multe nume sonore din lumea tuningului, vor face figuraţie la Salonul Auto Geneva 2012, anunţând un adevărat spectacol în forţă pentru lumea auto europeană a începului de an 2012. Anul acesta, maşinile electrice şi cu mijloace de propulsie alternative vor fi mult mai multe, fiind anunţate în jur de 34 de mărci şi firme care vor expune peste 50 de modele ecologice.

ABARTH

ASTON MARTIN

AUDI

BENTLEY

BERTONE

BMW

BRABUS

BUGATTI

CHEVROLET

CITROEN

DACIA

DONKERVOORT

FERRARI

FIAT

FORD

HONDA

HYUNDAI

INFINITI

ITALDESIGN GIUGIARO

JAGUAR

JEEP

KIA

LAMBORGHINI

LANCIA

  • Lancia Flavia Cabrio
  • Lancia Thema AWD

LAND ROVER

LEXUS

MASERATI

MAZDA

MERCEDES-BENZ

MINI

MITSUBISHI

MORGAN

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PININFARINA

PORSCHE

RENAULT

RINSPEED

RODING

ROLLS ROYCE

SEAT

SKODA

SMART

SSANGYONG

SUBARU

  • Subaru BRZ

TATA

TOYOTA

VOKSWAGEN

VOLVO

Vedeţi mai jos toate noutăţile şi premierele Salonului Auto Geneva 2012!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.