Configurator pentru Bugatti Veyron

Cei de la Bugatti au creat un configurator online unde oricine visează la un Veyron îşi poate personaliza maşina ideală.

Site-ul oficial www.bugatti.com îţi dă şansa să-ţi configurezi, după gustul tău, unul dintre cele mai puternice şi exclusiviste modele de pe pământ: Bugatti Veyron. Atât modelul Veyron 16.4, cât şi Grand Sport pot fi vopsite în orice culoare, începând de la detalii precum logo-ul de pe jante sau mânerele uşilor, până la oglinda retrovizoare interioară.

Vezi mai jos un exemplu cu configurarea unui Bugatti Veyron 16.4!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.