Configurează-ţi noul Ferrari F12berlinetta!

Fanii căluţului cabrat au ocazia de a-şi configura cel mai nou şi rapid Ferrari de serie din istorie prin intermediul unui mini-site de prezentare dedicat lui F12berlinetta.

Configurează-ţi noul Ferrari F12berlinetta! Configurează-ţi noul Ferrari F12berlinetta!

Pentru început, cei care vor intra pe site-ul www.f12berlinetta.com, vor fi întâmpinaţi de un clip de câteva minute, în care va fi prezentat noul model chiar de către preşedintele companiei, Luca di Montezemolo.

Pe lângă informaţiile tehnice, galeria foto/video şi imaginile 3D pe care site-ul le pune la dispoziţia userilor, există şi un configurator unde aceştia îşi vor putea alege culoarea maşinii, modelul de jante sau culoarea etrierelor şi a tapiţeriei din interiorul lui F12berlinetta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.