Creştere explozivă a vânzărilor GM România

Importatorul general al mărcilor Opel şi Chevrolet, General Motors România, a comercializat în prima jumătate a anului 13.926 de autovehicule, în creştere cu 84% faţă de 2006.

Creştere explozivă a vânzărilor GM România Creştere explozivă a vânzărilor GM România

Modelele cu cel mai mare succes de vânzări au fost Opel Astra Classic şi Chevrolet Aveo, cu câte 4.000 de unităţi, urmate de noul Opel Astra şi Chevrolet Spark, cu câte 1400 de unităţi, iar Opel Corsa a înregistrat peste 1.600 de unităţi vândute.

Această creştere a vânzărilor din România vine pe fondul unui progres general al companiei General Motors Europe, care a înregistrat în primul semestru al acestui an vânzări de 1,12 milioane de unităţi, cu aproape 60.000 de unităţi mai mult faţă de intervalul similar al anului trecut. În plus, GM România a anunţat încă din mai o revizuire a obiectivului de vânzări pe 2007.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.