Creşterea vânzărilor de Logan în Iran

Renault ia toate măsurile necesare pentru a acoperi cererea de autoturisme Logan din Iran, din producţia locală, în pofida crizei de lichidităţi care afectează piaţa iraniană, transmite Reuters.

Creşterea vânzărilor de Logan în Iran Creşterea vânzărilor de Logan în Iran
Renault încearcă să supravieţuiască cererii mari de autoturisme Logan din Iran, în care 89.000 de cumpărători au plătit deja pentru livrarea vehiculelor.

"Extinderea programului de producţie nu decurge pe cât de rapid am planificat", a declarat directorul de strategie al companiei franceze, Patrick Pelata, la o întâlnire cu presa, care face parte dintr-o serie de evenimente legate de lansarea modelului Laguna sedan, în luna octombrie. În mare parte, creşterea volumului vânzărilor va fi asigurată de şase vehicule construite pe platforma Logan, inclusiv modelul Sandero, fabricat în America Latină, principalele pieţe fiind statele emergente, din afara Europei.

Pelata a afirmat că Renault trebuie să majoreze capacitarea de producţie pentru Logan, iar grupul francez a semnat, recent, un acord în acest sens pentru construirea unei fabrici auto în Maroc, dar, pe termen scurt, acest proiect nu va elimina problemele de producţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.