Cum arată noua vopsitorie Lamborghini - VIDEO

Când Lamborghini s-a decis să intre pe piaţa SUV-urilor, a acceptat că această decizia presupunea investiţii majore, precum şi un nivel de producţie nemaiîntâlnit pentru constructorul italian de maşini supersport.

Cum arată noua vopsitorie Lamborghini - VIDEO Cum arată noua vopsitorie Lamborghini - VIDEO

Când Lamborghini s-a decis să intre pe piaţa SUV-urilor, a acceptat că această decizia presupunea investiţii majore, precum şi un nivel de producţie nemaiîntâlnit pentru constructorul italian de maşini supersport, informează CarScoops.com

În pregătirea pentru lansarea lui Urus, Lamborghini şi-a extins fabrica din Sant’Agata Bolognese de la 80.000 de metri pătraţi la 160.000 de metri pătraţi, iar printre noile facilităţi introduse se numără şi o vopsitorie de top.

Vopsitoria este imensă şi combină îndemânarea angajaţilor Lamborghini cu cea a roboţilor, pentru a livra un rezultat perfect pentru fiecare maşină care trece pe aici.

Lamborghini s-a diferenţiat mereu prin culorile oferite, unele dintre cele mai speciale existente pe piaţa auto. Potrivit companiei, noul atelier de vopsitorie poate oferi o paletă infinită de culori standard, speciale sau mate, datorită programelor sale.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.