Cum arată un hot lap cu un Porsche 918 la Spa atunci când pilotul ştie ce face. VIDEO

Omul din clipul video de mai jos se află la primul său contact cu un Porsche 918, dar nu şi la primul său contact cu un circuit, fie el şi unul dintre cele mai tehnice din lume, cel de la Spa-Francorchamps. Iar rezultatul este un tur de vis cu noul 918.

Cum arată un hot lap cu un Porsche 918 la Spa atunci când pilotul ştie ce face. VIDEO Cum arată un hot lap cu un Porsche 918 la Spa atunci când pilotul ştie ce face. VIDEO

Dacă vă va deranja faptul că omul nostru nu zâmbeşte deloc pe parcursul turului abordat în forţă cu noul Porsche 918, atunci poate vă aduceţi aminte că bestia de 887 CP are doar 1.685 de kilograme şi bubuie suta de km/h în doar 2.8 secunde, fapt care cere concentrare maximă. Dar suntem siguri că, în interiorul său, avea o mare, mare bucurie :)

Cum am avut şi noi când ne-am dat cu aproape toată gama Porsche pe circuitul de Formula 1 de la Istanbul. Pentru 918, mai aşteptăm puţin...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.