Cum combat autorităţile vitezomanii de pe Splaiul Unirii. VIDEO

În urma accidentelor care au avut loc în ultima perioadă pe cheiul Dâmboviţei ...

Cum combat autorităţile vitezomanii de pe Splaiul Unirii. VIDEO Cum combat autorităţile vitezomanii de pe Splaiul Unirii. VIDEO

 


În urma accidentelor care au avut loc în ultima perioadă pe cheiul Dâmboviţei autorităţile au decis, în sfârşit, să ia nişte măsuri şi au montat în această zonă limitatoare de viteză, informează Digi24.ro. Soluţia însă i-a nemulţumit pe ceilalţi şoferi, care acum sunt nevoiţi să circule cu viteză redusă. Aceştia au ”înroşit” telefoanele Primăriei cu reclamaţii, spunând că soluţia e proastă şi mai bine ar fi să se să monteze la loc gardurile de metal de pe malurile Dâmboviţei. Şi ca treaba să fie făcută româneşte până la capăt, limitatoarele au fost montate doar pe un sens de mers. 

Mai multe puteţi afla din materialul celor de la Digi24.ro.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.