Cum să pictezi cu lumină. Şi cu nişte Infiniti QX70S

Pictatul cu lumină este o joacă ce presupune expuneri lungi şi atent echilibrate pentru a surprinde doar dâra de lumină lăsată de o lanternă, un băţ fosforescent sau o brichetă. Dar când ridici joaca la rang de artă, iese ceva sublim. Iar dacă intră în scenă şi câteva Infiniti QX 70S-uri, cu atât mai bine.

Cum să pictezi cu lumină. Şi cu nişte Infiniti QX70S Cum să pictezi cu lumină. Şi cu nişte Infiniti QX70S

Pictatul cu lumină se învaţă foarte uşor: tot ce trebuie să faci este să reţii anumite setări manuale ale camerei foto (sau video), să ai o sursă jucăuşă de lumină, iar restul vine de la sine.

Nu şi atunci când vrei să faci din asta o artă. Iar arta din videoclipul de mai jos a presupus munca unei echipe întregi, cu un rezultat pe măsură: au transformat mai multe Infiniti QX70 S-uri în pensulele cu care au creat ceva absolut sublim. Priviţi şi voi!

INSPIRED LIGHT from Patrick Rochon on Vimeo.

Infiniti QX70 S, apropo, este un crossover care nu a mai ajuns la noi, din păcate, de când Infiniti a renunţat să mai exporte maşini în România. Este urmaşul lui FX50 şi are sub capotă un motor V8 de 5 litri care dezvoltă 390 de CP şi un cuplu maxim de 500 Nm, capabil să propulseze matahala de 2.1 tone de la 0-100 km/h în doar 5.8 secunde.

Mai multe imagini pe site-ul artistului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.