Cutie automată cu 9 trepte dezvoltată de Mercedes

Conform celor de la autocar.co.uk, Mercedes se află în stadiul avansat de dezvoltare a unei cutii automate cu nouă trepte de viteze.

Cutie automată cu 9 trepte dezvoltată de Mercedes Cutie automată cu 9 trepte dezvoltată de Mercedes

Conform celor de la Autocar, Mercedes va utiliza noile cutii în tandem cu motoarele de cilindree mare. Cutia cu nouă trepte de viteze este o soluţie foarte bună pentru a reduce substanţial consumul de carburant şi noxele poluante eliberate în atmosferă.

Utilzarea acestor cutii pe motoare de cilindree mică nu va fi tehnic posibil, motoarele mici neavând suficiente resurse să "învârtă" cutia. Conform surselor din interior, inginerii de la Mercedes cred ca o cutie cu nouă trepte este maximul posibil, din punct de vedere tehnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.