Dacia Cross Sandero?

Să fie oare viitorul SUV Dacia doar un simplu pachet estetic la actualul Sandero? Sau acesta să fie doar un "cârlig" pentru atragerea clienților importanți.

Dacia Cross Sandero? Dacia Cross Sandero?
Dacia Sandero CrossChiar înainte ca actualul Sandero să fie lansat au existat zvonuri care aduceau în discuție existența unui SUV pe baza platformei tehnice a noului model compact asamblat la Mioveni. Dar până la apariția acestuia, Renault a pregătit un pachet estetic în stilul celui oferit de exemplu de Volkswagen pe modelul Cross Golf sau Ford cu Fiesta Crossroad.

Disponibil ca opțional, setul de accesorii va consta în praguri mai mari, spoilere față și spate cu ornamente specifice și eventual câteva insigne care să atragă atenția asupra ediției speciale. Similar pachetului sport, prezentat mai pe larg aici, noul kit estetic va fi disponibil în întreaga rețea odată cu apariția faceliftului modelului Logan, ce se preconizeaza a fi prezentat în câteva luni.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.