Dacia Dokker Stepway şi Dacia Lodgy Stepway, vedetele standului Dacia la Paris

Românii de la Dacia au prezentat la Salonul Auto Paris 2014 cele două mari noutăţi pentru acest an: Lodgy Stepway şi Dokker Stepway, două modele de familie dichisite cu accesorii care le transformă într-un fel de crossovere.

Dacia Dokker Stepway şi Dacia Lodgy Stepway, vedetele standului Dacia la Paris Dacia Dokker Stepway şi Dacia Lodgy Stepway, vedetele standului Dacia la Paris

Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway au fost marile noutăţi de la standul Dacia la Salonul Auto Paris 2014. Cele două modele familiste au fost vopsite în acelaşi albastru disponibil pentru hatchback-ul Sandero Stepway şi au primit, de asemenea, câteva accesorii care le fac să arate ca un fel de crossovere.

În realitate, cele două maşini arată mai bine decât m-am aşteptat, plasticele negre de la exterior făcându-le să pară mai solide, deşi în realitate nu s-a schimbat nimic la partea tehnică.

Aşa arată un monovolum care în adâncul sufletului său vrea să fie un SUV

Protecţii din plastic pentru aripi, spoilere mai butucănoase şi un albastru cât se poate de frumos

În interior, lucrurile stau la fel ca până acum - cu materiale tari la atingere, dar cu multe spaţii de depozitare şi loc berechet pentru toţi pasagerii. Cele câteva mici detalii care deosebesc modelele Stepway de cele standard sunt spătarele scaunelor cu cuvântul Stepway imprimat pe ele, rama albăstruie pentru consola centrală şi mochetele cu un model special.

Cei de la Dacia speră că aceste versiuni speciale ale familistelor din gamă vor duce la o creştere a vânzărilor. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, s-ar putea ca liderii grupului Renault să ia decizia ca unul dintre cele două modele să fie scoase din producţie.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.