Dacia Duster 2017 e altă maşină, are 7 locuri şi cutie automată.

Va avea opţional un al treilea rând de scaune, un motor diesel de ...

Dacia Duster 2017 e altă maşină, are 7 locuri şi cutie automată. Dacia Duster 2017 e altă maşină, are 7 locuri şi cutie automată.

Autobild reânvie zvonul că Duster-ul nou vine în 2017. Cele mai multe şanse sunt să-l vedem chiar la Salonul Auto de la Frankfurt, toamna viitoare. Nemţii scriu că următoul SUV romnânesc va fi mai aproape de Qahsqai şi Kadjar ca design şi utilitate. Va avea opţional un al treilea rând de scaune, un motor diesel de 1.6 litri şi mai mult ca sigur cutia de viteze automată cu dublu-ambreiaj (lansată de Dacia la Paris special pentru Duster).

DACIA DUSTER 2017 (FOTO)

Tot la Salonul Auto din Franţa, compania noastră a lansat oficial facelift-urile Logan şi Sandero (inclusiv Stepway). Cutia automată de viteze EDC (7 trepte) este aceeaşi pe care o foloseşte Renault în tot grupul.  Ştirea cu noul Duster a apărut în presă acum câteva luni, însă acest update al nemţilor este important pentru că ne confirmă că noul Duster e pe bune. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.