Dacia Duster by Cobra

Dacia Duster chiar a cucerit audienţa în afara graniţelor României. Dacă a intrat în atenţia tunerilor înseamnă că este un succes.

Dacia Duster by Cobra Dacia Duster by Cobra

Cobra Tehnology & Lifestyle au pus ochii şi pe Duster. Pentru moment este doar un tuning estetic, relativ discret, dar este o primă ofertă de la o casă de renume.
Pentru partea frontală Cobra propune o bară masivă din oţel inoxidabil cu diametrul de 60 milimetri care îndeplineşte toate normele europene priviind protecţia pietenolor.

Montarea ei nu mai presupune o inspecţie tehnică. Cine nu doreşte să amplifice aerul de masivitate a părţii frontale de la Duster poate opta pentru un element realizat tot din oţek inoxidabil care se prinde la baza barei faţă. Cei de la Cobra l-au numit Cityguard. Tunerii germani au mai realizat şi o grilă din oţel pentru partea inferioară a barei faţă.

La partea din spate pentru moment se oferă daor o evacuare cromată cu diametrul de 80 mm. La capitolul jante oferta este destul de bogată la Cobra, vârful de gamă fiind Cobra Mauris 8Jx18 care primesc pneuri 225/50 R18. Componentele Cobra vin cu o garanţie de 2 ani fără limită de kilometri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.