Dacia Duster în campionatul spaniol de Rally Raid

Dacia a dezvoltat împreună cu Oreca un Duster care să concureze în secţiunea T1 a campionatului spaniol de rally raid.

Dacia Duster în campionatul spaniol de Rally Raid Dacia Duster în campionatul spaniol de Rally Raid

Dacia Duster Raid este echipată cu un propulsor V6 de 3.000 cmc, preparat de Oreca, care dezvoltă 330 CP cuplat la o transmisie secvenţială cu 6 trepte dezvoltată de Sadev. Echipajul va fi format din Enrique Bonafonte - pilot şi Manuel Navarro - navigator. Dacia Duster Racing Team doreşte să participe la 6 etape din campionatul spaniol de profil, dar au în plan şi înscrierea la startul unor etape internaţionale.

Clasa T1 presupune dezvoltarea unui model de competiţie pornindu-se de la un model de serie. Este acceptat un propulsor care nu se găseşte în producţia de serie pe model. Modelul trebuie să fie înmatriculat şi să primească omologarea pentru rularea pe drumurile publice. Ce înseamnă un model din clasa T1 puteţi descoperi în detaliu AICI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.