Dacia va lansa un nou model

Automobile Dacia va lansa, anul viitor, un nou model, în două volume, a declarat directorul general al companiei, Francois Fourmont.

Dacia va lansa un nou model Dacia va lansa un nou model

"În a doua jumătate a anului 2008 va fi lansat noul model Dacia în două volume, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să înceapă producţia acesteia. Numele şi preţul vehiculului le vom anunţa la momentul respectiv", a declarat Fourmont. Potrivit acestuia, maşina va fi produsă pe aceeaşi linie de asamblare, însă caroseria va fi produsă pe o linie distinctă. Noul model va fi derivat din Renault Sandero , lansat in premieră mondială, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din acest an.

Automobile Dacia va investi în uzina de la Piteşti între 150 şi 160 milioane euro în cursul anului viitor, urmând să păstreze aceeaşi valoare a fondurilor şi pentru următorii doi-trei ani, a anunţat compania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.