Dacia vine la Frankfurt 2015 cu transmisie automată*! Care sunt modelele privilegiate

Soluţiile smart propuse de Dacia întregului Vest au devenit şi mai smart: Dacia pune cutii automate* pe unele modele!

Dacia vine la Frankfurt 2015 cu transmisie automată*! Care sunt modelele privilegiate Dacia vine la Frankfurt 2015 cu transmisie automată*! Care sunt modelele privilegiate

Nu, asteriscul din titlu nu indică o glumă. Dacia chiar va veni la Frankfurt 2015 cu o pedală în minus pe unele modele.

Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway sunt primele modele ale producătorului român care vor primi transmisia Easy-R. În 15-16 septembrie, Renault ne va da mai multe detalii despre transmisia Easy-R - de exemplu, pe ce motorizări va fi disponibilă. 

Nu ştim dacă maneta schimbătorului de viteze va arăta precum la Renault Duster (mai sus), dar sperăm că nu...

Tot ce ştim deocamdată este că - acum urmează explicaţia asteriscului - Easy R este, de fapt, o transmisie manuală robotizată. Nu este chiar tehnologie de utimă oră (nu schimbă vitezele la fel de repede cum o face, să zicem, EDC-ul de la Renault), însă se operează folosind doar două pedale. Ceea ce înseamnă că va fi mai confortabilă. 

Până să aflăm mai multe detalii, întrebăm utilizatorii de Dacia (şi nu numai): ai prefera o robotizată în locul unei cutii manuale?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.