Daimler a ales Ungaria pentru noua sa fabrică

Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrică Mercedez-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, în condiţiile în care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau România şi Polonia.

Daimler a ales Ungaria pentru noua sa fabrică Daimler a ales Ungaria pentru noua sa fabrică

Noua uzină va susţine extinderea gamei de automobile compacte de la două la patru modele şi va crea 2.500 de locuri de muncă, se arată într-un comunicat al Daimler.

Fabrica de la Kecskemét, oraş situat la circa 80 de kilometri de Budapesta, va produce noua generaţie de motoare Mercedes-Benz în patru cilindri, care va intra pe piaţa în cursul anului 2008 şi va fi disponibilă şi pentru noile modele lansate.

La finele lunii ianuarie, oficiali ai Daimler au anunţat că grupul intenţionează să construiască o nouă fabrică pentru producţia de automobile Mercedes Benz în Europa de Est, fiind menţionate ca posibile amplasamente România şi Polonia. Ulterior, pe lista locaţiilor analizate de germani au fost adăugate Ungaria şi Serbia

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.