De la al câtelea Dodge Viper poţi spune că ai o problemă? Acest cuplu a ajuns la 79

Dacă ar fi să aduni maşini precum suprize Turbo, tu pe ce model te-ai axa?

De la al câtelea Dodge Viper poţi spune că ai o problemă? Acest cuplu a ajuns la 79 De la al câtelea Dodge Viper poţi spune că ai o problemă? Acest cuplu a ajuns la 79

Niciodată nu m-am întrebat ce aş face după ce m-aş retrage din industria petrolieră. Wayne şi D'Ann Raugh, un cuplu din Texas despre care ai mai auzit auzit, au început să cumpere Viperuri.

Viper's Nest from eGarage on Vimeo.

D'Ann Rauh opens her doors to share a very unique Dodge/SRT collection with us. Along with her husband Wayne, their collection exceeds 100 vehicles, 65 of which are Vipers. This is quite easily the world's largest Viper collection.

www.eGarage.com

 

Tocmai am aflat că mica lor pasiune s-a transformat într-o obsesie colecţie cu nu mai puţin de 79 de exemplare. Cifra este atât de impresionantă, încât parcă nici glumiţa cu cuibul de vipere nu-şi mai are rostul. Asta înseamnă şi 655 de litri de V10. Asta înseamnă 79 de V10. Sau 79 de exemplare din cel mai mare motor produs în serie, pentru autovehicule de pasageri.

Ceva mă face să cred că cifra va creşte în continuare. Cele mai recente două exemplare Viper GTC achiziţionate de cuplul texan sunt personalizate prin sistemul „1 of 1”. Dacă înainte de programul de personalizare cei doi trebuiau să caute exemplare deosebite (precum maşina promoţională „Spider-Man” sau ultimul Viper al producţiei 2010, vopsit în auriu), acum au ocazia să-şi creeze dânşii modelul deosebit.

Nu există oameni pe care să-i inviziez mai mult în momentul acesta.

De asemenea - dacă ai începe o colecţie monomodel, care ar fi acela?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.