Demolatorul: VW Amarok

Lansarea pe piaţa din Anglia a modelului VW Amarok a impresionat prin evenimentul special folosit de oficialităţi. Patru VW Amarok au demolat un turn de 140 de tone.

Cei de la VW Anglia au ales să organizeze un eveniment de lansare pentru VW Amarok un pic mai deosebit. Utilizând patru maşini VW Amarok, au reuşit de demoleze un turn de 67 de metri înălţime şi 140 tone. Pentru a demola un astfel de turn, ar fi fost necesar în jur de un excavator de 40 de tone. Inginerii în construcţii şi experţii în demolări au verificat fiecare părticică a planului, verificând dacă cele patru pick-up-uri au forţa necesară pentru a duce la bun sfârşit treaba.

Pentru ca turnul să fie pus la pământ, s-a efectual o operaţiune de slăbire s structurii de rezistenţă. După finalizarea operaţiunilor de slăbire a structurii de rezistenţă, cele patru maşini au fost "ancorate" de turn, legaturile fiind prevăzute cu un sistem de securitate, în cazul în care turnul ar fi căzut în direcţia opusă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.