Derelict car, adică un Corvette ZR1 şi un Buick din '48 în aceeaşi maşină [VIDEO]

Acesta este noul trend în materie de restomoduri. Dragi oameni cu bani, nu daţi banii pe prostii, mergeţi la Jonathan Ward şi populaţi lumea cu cât mai multe chestii din astea.

Derelict car, adică un Corvette ZR1 şi un Buick din '48 în aceeaşi maşină [VIDEO] Derelict car, adică un Corvette ZR1 şi un Buick din '48 în aceeaşi maşină [VIDEO]

Nici nu ştim cu ce să încep aici. Adică, nu aş vrea să-ţi stric plăcerea vizionării clipului, însă aş vrea să povestesc tot ce tocmai am văzut. OK, Andrei, poţi să te abţii, mergi mai departe...

OK, câteva informaţii despre ce face Jonathan Ward (prin brandul său, ICON) atunci: restaurează maşini încă din 1985, însă nu este o restaurare convenţională. De fapt, aproape tot ce se ascunde în dedesubturile maşinii este nou - de la motor, şasiu, electronică etc - însă este ascuns cu măiestrie, păstrând aerul vintage al maşinii. Un fel de Singer, doar că un pic mai... murdar. Un fel de sleeper, dar nu chiar atât de pervers. Practic, maşina asta are câte un pic din toate stilurile. Şi un preţ pe măsură. 

În clipul de mai jos nu se menţionează preţul acestui Buick Super Convertible, însă preţurile variază, în funcţie de proiect, de la 150.000 la 1.000.000 de dolari. Cum nu dispun nici măcar de un proiect entry-level de la ICON, am să spun că merită fiecare bănuţ. La o adică, nu ţi-ar plăcea să dai cu ruşine peste multe maşini moderne cu acest „clasic” de peste 700 de cai-putere? Gata, nu mai zic nimic. Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.