Detalii oficiale: Hyundai i10 facelift

După o lansare fără prea mult tamtam şi fără prea multe informaţii la Salonul Auto de la Paris, cei de la Hyundai au făcut publice o serie de detalii despre Hyundai i10 facelift.

Detalii oficiale: Hyundai i10 facelift Detalii oficiale: Hyundai i10 facelift

Beneficiind de noul curent de design marca Hyundai, "sculptură fluidă", i10 facelift dispune modificări ale părţii frontale, blocurilor optice faţă, dar şi de un nou eleron spate. Şi la interior au fost aduse îmbunătăţiri, astfel scaunele sunt mai confortabile, cel puţin aşa se laudă cei de la Hyndai, au fost introduse inserţii cromate suplimentare şi a apărut un suport de pahare pentru locurile din spate. Ca şi dotări standard regăsim patru airbag-uri, sistem audio cu şase boxe, geamuri electrice şi închidere centralizată.

La capitolul motorizări nivelul de bază este echipat cu un propulsor de 1,0 litri în trei cilindri, motor care dezvoltă o putere de 68 CP. Această motorizare poate fi echipată cu tehnologia BLUE şi sistem Start/Stop, rezultatul fiind un consum redus de carburat şi emisii scăzute de CO2.

Oferta de propulsoare este completată de motorul de 1,3 litri cu patru cilindri care dezvoltă o putere de 85 CP, iar sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în 12,2 secunde.Opţional acest motor se poate cupla la o cutie automată, caz în care timpul necesar de a atinge 100 km/h creşte cu 1,6 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.