Din 2013, soseşte Chevrolet Spark în versiune electrică

Cel mai mic membru al familiei Chevrolet va primi, peste doi ani, o versiune electrică adresată producţiei de serie.

Din 2013, soseşte Chevrolet Spark în versiune electrică Din 2013, soseşte Chevrolet Spark în versiune electrică

Chevrolet Volt nu va mai fi singur în gama de maşini electrice ale producătorului american. Anul 2013 va fi data la care vom vedea pe străzi prima versiune de Chevrolet Spark ce nu va avea nevoie de combustibili fosili.

Vestea noului Spark ecologic vine după ce CEO-ul General Motors, Dan Akerson, a confirmat în luna ianuarie a acestu an, la Salonul Auto Detroit 2011, planurile gigantului american de a produce o maşină de clasă mică, propulsată de curent electric.

Astfel, Chevrolet Spark EV va folosi o baterie lithiu-ion, furnizată de cei de la A123 Systems, şi va fi disponibil pe anumite pieţe unde General Motors activează, cu menţiunea că primul loc unde se va vinde maşina va fi California. Detalii suplimentare despre performanţe şi specificaţii tehnice urmează să fie făcute publice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.