Discuţii pe tema vânzării diviziilor Ford

Guvernul britanic se află în contact cu Ford Motor în privinţa posibilei vânzări a diviziilor Jaguar şi Land Rover deţinute de grupul american.

Discuţii pe tema vânzării diviziilor Ford Discuţii pe tema vânzării diviziilor Ford

"Suntem în legătură cu compania. Credem că atât Land Rover cât şi Jaguar sunt companii de mare succes şi au un viitor extrem de bun", a spus purtătorul de cuvânt.

Guvernul discută cu companiile în privinţa unui posibil impact asupra locurilor de muncă, a precizat el. Surse apropiate situaţiei au declarat luni că Ford Motor a apelat la serviciile unor bănci de investiţii, pentru a analiza o serie de opţiuni, inclusiv vânzarea Jaguar şi Land Rover, în condiţiile în care mai multe companii au negat că ar fi interesate de preluarea brandurilor de lux.

Printre băncile de investiţii care vor consilia Ford se numără Goldman Sachs, HSBC Holding şi Morgan Stanley, au afirmat sursele, dar reprezentanţii instituţiilor menţionate au refuzat să comenteze.

Publicaţia londoneză de afaceri City AM a relatat, luni, că fondul de investiţii private Alchemy Partners va înainta o ofertă de trei miliarde de lire sterline (5,9 miliarde dolari) pentru preluarea Land Rover şi Jaguar, iar printre posibilii ofertanţi se numără şi Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.