Doi angajaţi ai unei spălătorii au fost aproape de moarte după ce o maşină a scăpat de sub control. Cum s-a întâmplat totul - VIDEO

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Doi angajaţi ai unei spălătorii au fost aproape de moarte după ce o maşină a scăpat de sub control. Cum s-a întâmplat totul - VIDEO Doi angajaţi ai unei spălătorii au fost aproape de moarte după ce o maşină a scăpat de sub control. Cum s-a întâmplat totul - VIDEO

Imagini de groază cu o maşină scăpată de sub control. Camera de supraveghere a surprins momentul în care o maşină este foarte aproape să lovească doi muncitori ai spălătoriei.

Autoturismul scăpat de sub control a ajuns în viteză la rampele de curăţare şi doar o minune a făcut ca nici unul dintre angajaţi să nu fie rănit.

O fetiţă în vârstă de 12 ani, aflată în autoturism, a suferit câteva leziuni. Poliţiştii i-au pus fiola şoferului şi au constatat că nu consumase alcool.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.