Duel de burnout: Tesla S vs. Pontiac Firebird. Cine învinge?

Următorul videoclip pune faţă în faţă reprezentantele a două generaţii diametral opuse - Tesla S reprezintă noul val de vehicule electrice iar Pontiac Firebird aparţine cultului motoarelor termice pe benzină.

Duel de burnout: Tesla S vs. Pontiac Firebird. Cine învinge? Duel de burnout: Tesla S vs. Pontiac Firebird. Cine învinge?

Iată-ne în faţa unui duel pe care avem toate şansele să-l vedem din ce în ce mai des în viitorul apropiat - automobile cu propulsie electrică versus automobile cu motor termic.

De data aceasta, protagoniştii sunt o Tesla Model S şi un Pontiac Firebird 400 model 1968. Posesorul celor două modele a ţinut să specifice - mai în glumă, mai în serios - faptul că deconectarea sistemelor de siguranţă de pe Tesla S nu favorizează o doză sănătoasă de distracţie şi că pentru un efect total, trebuie scoasă o siguranţă. Ok, dacă spui tu...

Cum se comportă cele două maşini şi care a reuşit să-şi tocească mai repede anvelopele, aflaţi din materialul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.