Duster, SUV-ul anului în Argentina

Competiţia “Maşina Anului” în Argentina şi-a desemnat câştigătorul, la categoria 4X4: Renault Duster.

Duster, SUV-ul anului în Argentina Duster, SUV-ul anului în Argentina

Dacia Duster poate fi considerată deja un model de succes al grupului Renault, iar pe lângă cifrele de vânzări, avem un nou indiciu asupra modului în care SUV-ul compact s-a făcut remarcat pe piaţa auto mondial, dar în special pe cea din America de Sud.

Recent, juriul competiţiei "Maşina anului" din Argentina a hotărât că Renault Duster, versiunea locală a Daciei Duster, merită să fie desemnat SUV-ul anului. Astfel, modelul 4X4 construit şi în România a reuşit să surclaseze modele precum Ford EcoSport sau Fiat Idea Adventure.

Juriul a avut de ales dintre 35 de modele, comercializate în Argentina între 1 noiembrie 2010 şi 31 octombrie 2011. Renault este prezent pe piaţa sud-americană de peste 50 de ani, oferind clienţilor din Argentina modele precum Clio, Logan, Sandero Stepway sau Fluence.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.