Ediţia aniversară Rolls-Royce Phantom Celestial vine la Frankfurt

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de când primul model Phantom a părăsit fabrica Rolls-Royce de la Goodwood, aşa că o ediţia specială Rolls-Royce Phantom Celestial nu putea lipsi de la Frankfurt.

Ediţia aniversară Rolls-Royce Phantom Celestial vine la Frankfurt Ediţia aniversară Rolls-Royce Phantom Celestial vine la Frankfurt

Anul acesta în martie, Rolls-Royce Wraith debuta la Salonul Auto de la Geneva, hotărât să împresioneze orice milionar care se respectă. Cu toate acestea, sărbătoritul de la Salonul Auto de la Frankfurt 2013 este Rolls-Royce Phantom, care a primit o ediţie specială botezată Celestial.

Deşi designul este neschimbat faţă de un model Phantom obişnuit, Celestial se evidenţiază printr-o nuanţă de vopsea unicat aplicată caroseriei şi jante din aliaj.

Adevăratele schimbări au avut loc la interior, unde Phantom a primit scaune scaune din piele de înaltă calitate şi un plafon bazat pe un aranjament din fibră optică, cu peste 1.000 de lumini, despre care oficialii Rolls-Royce spun că imită perfect poziţia stelelor pe cer în noaptea de 1 ianuarie 2003, atunci când a fost livrat primul Rolls-Royce Phantom.

Vom reveni cu amănunte după lansarea oficială a ediţiei speciale, din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.