Ediţie specială BMW M3 Tiger

Constructorul bavarez a lansat o ediţie specială, destinată pieţii din China, a versiunii BMW M3 denumită foarte sugestiv BMW M3 Tiger.

Cu ocazia celebrării a 25 de ani de M3, BMW a lansat o serie de ediţii limitate ale acestui model, printre care şi M3 Tiger, fiind destinată exclusiv pentru piaţa din China. Numele ediţiei speciale este dată chiar de anul lansării, Anul Tigrului.

Vopsit în Fire Orange Metallic, nuanţă întâlnită şi pe BMW M3 GTS, M3 Tiger degajă un aer puternic, specific unui tigru. Habitaclul este dominat de o tapiţerie de piele neagră Novilla, cu cusături portocalii, contrastante. Tetierele vor fi "însemnate" cu un mic cap de tigru, iar pentru ca efectul să fie maxim, pragurile sunt inscripţionate cu un logo TIger Editon, în culoare Fire Orange Metallic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.