Ediţie specială de la Ferrari pentru cei 20 în China

Ferrari a prezentat un altfel de 458 Italia, sărbătorind cu această ocazie 20 ani de când constructorul italian se află pe piaţa chineză.

Ediţie specială de la Ferrari pentru cei 20 în China Ediţie specială de la Ferrari pentru cei 20 în China

Constructorul italian de supercar-uri, Ferrari, împlineşte 20 de ani de când se află pe piaţa din China. Cu această ocazie italienii au pregătit un model special celebrând istoria firmei pe piaţa chineză.

458 Italia Special Edition

Modelul Ferrari 458 Italia Special Edition a fost construit pe baza temei "longma" care pentru chinezi reprezintă "vigoarea şi spiritul legendarului dragon-cal". La exterior maşina a primit o nouă nuanţă de roşu denumită Marco Polo Red şi un dragon auriu desenat pe capotă. Supercarul a primit şi un nou set de jante vopsite în aceeaşi nuanţă de auriu.

La interior tema "longma" este prezentă în mai multe locuri, iar butonul de pornire a primit un caracter chinezesc ce se traduce prin "start". Consola are şi o plăcuţă pe care este scris cu auriu "20th Anniversary Special Edition", pentru ca viitorul posesor să nu uite că este într-o maşină cu totul şi cu totul specială.

Doar 20 de astfel de maşini vor fi fabricate pentru a sărbători vechimea mărcii pe piaţa auto din China. De asemenea, reprezentanţii mărcii au anunţat că Ferrari va avea pentru prima oară în istoria sa, o expoziţie ce se va desfăşura pe termen mai lung, în afară de cea din Maranello, la Centrul Italian din cadrul Shanghai World Expo Park. Reprezentanţii companiei au spus că expoziţia va fi pentru trei ani şi va cuprinde cinci teme, Ferrari în China, Tehnologia verde, Produs, Design şi Competiţii.

458 Italia Special Edition va avea debutul la inaugurarea expoziţiei din China, în câteva săptămâni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.