Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 640 Versione Nardo

"Taurul" italian modificat de cei de la Edo Competition a înregistrat pe circuitul de la Nardo cea mai mare viteză pentru un Lamborghini: 345,7 km/h.

Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 640 Versione Nardo Edo Competition Lamborghini Murcielago LP 640 Versione Nardo
Pe pista de la Nardo din Italia, tunerii de la Edo Competition şi-au pus la muncă noua lor creaţie bazată pe un Lamborghini Murcielago LP 640. Singurele modificări au constat într-o recalibrare a programului de management al motorului, noi filtre de aer şi un sistem de evacuare optimizat, totul pentru ca  V12-le de 6,5 litri să dezvolte 663 CP.

edo-competition-lamborghini-murcielago-lp-640-versione-nardo-exteriorModelul a intrat pe pistă pentru trei tururi rapide şi graţie unui sistem performant de urmărire prin GPS s-a putut măsura o viteză maximă atinsă de 345.7 km/h, cea mai mare înregistrată de vreun Lamborghini. Dar baieţii de la Edo Competition nu se mulţumesc doar cu atât, dorind ca anul viitor să se întoarcă pentru doborârea barierei de 360 km/h, considerând că 700 CP ar trebui să fie suficienţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.