Exces de zel din partea unei poliţiste de la rutieră. Un biciclist din Vaslui a primit o amendă record – VIDEO

Autor: ProMotor 28 iun. 2019 Știri auto
Exces de zel din partea unei poliţiste de la rutieră. Un biciclist din Vaslui a primit o amendă record – VIDEO

Un biciclist din Vaslui a fost oprit de o agentă de la Rutieră care ia aplicat acestuia o amendă de 870 de lei, reprezentând contravaloarea a 6 puncte-amendă, scrie evz.ro.

Agenta de la Rutieră i-a cerut să sufle în alcooltest, rezultatul fiind de 0,20 mg pe litru, alcool pur în aerul expirat. 

Cu exces de zel, biciclistul a fost amendat cu 870 de lei

„Am experientã de 20 de ani în avocaturã si nu am crezut cã voi vedea asa ceva în viata mea! Să-i dai 870 de lei amendă unui om necăjit, pentru o bere? Unui sofer, la asemenea alcoolemie, îi luai permisul şi îi dădeai 2-4 puncte amendă, însă unui om amărât, pe o bicicletã, care cautã prin gunoaie, îi dai 6 puncte, mai mult decât are amendă. Este adevărat, politistul este acoperit de lege, dar chiar să nenoroceşti în asemenea hal un bâtrân care îşi câstigă existenta din scormonitul prin containere cu asemenea amendă? Îl voi reprezenta în instantă, în mod gratuit, cred că este un exces de zel a Politiei Rutiere, efectiv şi-au bătut joc de acel om amărât”, spune un avocat vasluian pentru evz.ro.

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide