Exces de zel din partea unei poliţiste de la rutieră. Un biciclist din Vaslui a primit o amendă record - VIDEO

Cu exces de zel, biciclistul a fost amendat cu 870 de lei

Exces de zel din partea unei poliţiste de la rutieră. Un biciclist din Vaslui a primit o amendă record - VIDEO Exces de zel din partea unei poliţiste de la rutieră. Un biciclist din Vaslui a primit o amendă record - VIDEO

Un biciclist din Vaslui a fost oprit de o agentă de la Rutieră care ia aplicat acestuia o amendă de 870 de lei, reprezentând contravaloarea a 6 puncte-amendă, scrie evz.ro.

Agenta de la Rutieră i-a cerut să sufle în alcooltest, rezultatul fiind de 0,20 mg pe litru, alcool pur în aerul expirat. 

Cu exces de zel, biciclistul a fost amendat cu 870 de lei

„Am experientã de 20 de ani în avocaturã si nu am crezut cã voi vedea asa ceva în viata mea! Să-i dai 870 de lei amendă unui om necăjit, pentru o bere? Unui sofer, la asemenea alcoolemie, îi luai permisul şi îi dădeai 2-4 puncte amendă, însă unui om amărât, pe o bicicletã, care cautã prin gunoaie, îi dai 6 puncte, mai mult decât are amendă. Este adevărat, politistul este acoperit de lege, dar chiar să nenoroceşti în asemenea hal un bâtrân care îşi câstigă existenta din scormonitul prin containere cu asemenea amendă? Îl voi reprezenta în instantă, în mod gratuit, cred că este un exces de zel a Politiei Rutiere, efectiv şi-au bătut joc de acel om amărât”, spune un avocat vasluian pentru evz.ro.

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.