„Fabrica de maşini” Dacia -a doua ediţie

Toamna aceasta Dacia redeschide porţile celei mai mari uzine virtuale şi lansează a doua ediţie a proiectului online "Fabrica de Maşini".

„Fabrica de maşini” Dacia -a doua ediţie „Fabrica de maşini” Dacia -a doua ediţie

Jocul online interactiv revine cu o nouă interfaţă grafică, un nou mecanism de joc şi multe premii interesante oferite de constructor şi de partenerii săi. Tragerea la sorţi finală va aduce două autoturisme Dacia Sandero pentru cei mai norocoşi dintre utilizatori.

Fabrica de Maşini II este un concurs online de aventură şi călătorie. Acesta recreează în mediul virtual toate experienţele din viaţa reală pe care le antrenează utilizarea unei maşini. Mai mult, concurenţii participă direct la fabricarea propriilor autoturisme şi sunt apoi încurajaţi să-şi organizeze traseele într-un mod cât mai eficient, astfel încât să acumuleze puncte. Pe parcursul călătoriei, ei trebuie să-şi întreţină vehiculul, să-l alimenteze şi să ajungă cu bine la destinaţia aleasă. Jocul se bazează mult pe instrumentele de relaţionare şi social media, pentru că şansele de câştig cresc considerabil cu ajutorul reţelelor de prieteni şi de fani.

Mecanismul de joc al acestei ediţii nu se limitează la o componentă cantitativă - parcurgerea unui număr cât mai mare de kilometri, ci încurajează şi cunoaşterea unor obiective turistice din ţară şi din Europa. Concurenţii vor trimite prietenilor vederi care fac referire la destinaţiile vizitate, iar reacţiile acestora se vor măsura la final în puncte. Pentru un acces cât mai uşor la interfaţa de joc, ediţia a doua vine şi cu o aplicaţie de Facebook, astfel încât cei interesaţi pot juca direct din contul lor personal.

Concursul se desfăşoară până la data de 27 noiembrie. Până atunci, participanţii pot câştiga zilnic şi săptămânal cupoane de reducere in magazinul online Orange, telefoane mobile HTC ChaCha oferite de Orange, vouchere constând în produse cosmetice Garnier, vouchere de combustibil Petrom şi două locuri în ultima excursie "Redescoperă România" de anul acesta. Tragerea la sorţi finală va aduce două autoturisme Dacia Sandero, echipate cu cel mai economic motor al gamei.
Pentru detaliile de participare la joc, consultaţi regulamentul de concurs publicat pe site-ul www.fabricademasini.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.